sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Kielteiset kommentit

Nyt parin päivän aikana anonyymit on vallan villiintyneet ja alkaneet kritisoida koiraani ja tekemisiämme. En tajunnut kirjoittaessani mm. ihmisistä koirakerhossa tai mätsäreissä, että joku oikeasti joskus eksyisi tänne tai... no, en tiedä. En oikeastaan ajatellut mitään. Mutta olen nyt poistanut tekstit ja olen tässä katselemassa, onko muualla mitään muiden haukkumista, jotta tästä nyt ei tosiaankaan tule mitään. Ja haluan nyt olla kohtelias ja osoittaa, että toimin väärin ja tiedän sen.

Minusta kritisointi on sallittua, kunhan sen perustelee.

Ihan hyvä, että tuotte oman huolenne esille esimerkiksi Manun murisemisesta, mutta haluan korostaa, ettei Manu ole ikinä tehnyt mitään. Pienenä kun se tuli meille, se pelkäsi kaikkia ja kaikkea, mutta nyt se on suht avoin kaikille. Se ilmoittaa vieraista haukkumalla ja murinalla, mutta kunhan se pääsee haistelemaan, se heiluttaa häntää ja inisee tai lähtee pois. Kun koiria tulee vastaan se vetää ja saattaa murista, mutta sitten se alkaa inistä ja haluaisi leikkiä. Koirapuistossa käymme, että se saisi koirakontakteja ja sitten saisi leikkiä. En oikein ymmärrä, miksi emme sitten saisi käydä koirapuistossa, jos Manu tykkää muiden koirien seurasta ja ainoa ongelma on sen raisu leikkitapa?

Pakko vielä ihmetellä, miksei sekarotuisia saa käyttää mätsäreissä? Ihan yhtä järki niitä rotupejakin on käyttää mätsäreissä, kun eihän ne loppujen lopuksi kostu siitä mitään. EIKUJOO! Saa ne kokemusta. No, niin saa seropitkin. Ihan kuin sekarotuisten kanssa ei tosiaankaan saisi tehdä yhtään mitään.

Olen tosiaankin tehnyt paljon virheitä Manun kanssa ja teen varmasti paljon jatkossakin. Manu on kuitenkin ensimmäinen koirani, eikä KUKAAN EI KUKAAN voi väittää, ettei tekisi virheitä koirankoulutuksessa. Manun kanssa on vielä paljon tekemistä, mutta en halua edes ajatella, missä me nyt oltais, jos missään ei oltais käyty Manun murinan takia.

4 kommenttia:

  1. Anonyymi20/10/14

    Kuka on noi ilkeesti :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellaiset, joiden mielestä Manu on järkensä menettänyt, joka ikiseen käsiksi käyvä, aggressiivinen tappajakoira, jota ei pidä käyttää missään vaan sulkea jonnekin pimeään huoneeseen.

      Poista
  2. Anonyymi1/2/15

    Mikset kirjota enää

    VastaaPoista